Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на tonistanchev
Име:
Антон Станчев

Възраст:
39

Пол:
мъж

Град:
Сунгурларе

Професия:
Блогър

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
2

Блогъри добавили в любими:
1

Блог вълни:
0
Последни постинги
18.07.2016 11:58 - За Ница


 Свидетели бяхме на поредното зверство, довело до смъртта на десетки. Зверството не е първо, нито последно. За съжаление атентатите се превръщат в печална статистика. Хората пишат едно #Prayfor..., слагат си едно флагче на фейсбук профила за седмица и забравят случая. До следващият атентат, който отново ще изненада и шокира всички... Просто защото Европа няма волята и желанието да стегне малко мерките за сигурност, да предвижда подобни събития и да ги спира преди да се случат. Това в Ница можеше да бъде избегнато. Стига хората които отговаряха за сигурността на гражданите да бяха на мястото си.

Крайно време е да се спрат тези кръвопролития. И е крайно време Европа да се вземе в ръце и да осъзнае, че тероризмът не се лекува с толерантност, а карикатурите и знаменцата във фейсбук не са по-силни от куршумите и фанатизма на крайните ислямисти. 
Категория: Лични дневници
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове: 2


 Едногодишно момченце от Милано, отгледано от родителите си под стриктна веганска диета, е било отнето от родителите си, след като е било хоспитализирано. Детенцето е тежало едва пет килограма, пише италианското издание на вестник The Local.

Детето е било закарано в болницата „Фатабенефратели" от баба си и дядо си на 2 юли.

Лекарите са били шокирани, когато установили, че едногодишното дете тежи колкото тримесечно бебе. Кръвните тестове показали, че детето е недохранено, с „минимално за оцеляване количество калций". Момченцето е имало сърдечни проблеми, заради които се е наложило да бъде оперирано.

 

Екипът в болницата, загрижен от инцидента, се е свързал със социалните служби, след като родителите са отказали да променят начина, по който хранят детето си, дори и след престоя в болницата. Съдът в Милано е отсъдил, че детето ще остане в болницата.

„Ясно е, че детето е било хранено със строга веганска диета, която не е съвместима с младата му възраст", заяви съдия Сиро Касконе.

Това е четвъртият случай, при който дете, подложено на диета, е хоспитализирано в последните 18 месеца.

Категория: Новини
Прочетен: 325 Коментари: 0 Гласове: 0


 За съжаление пак не ми остава време да пиша в любимото си блогче. Но пък ми остава време да чета, та все е е нещо.

Гледам Бат Бойко имал куче. Което пък се превърна в новина, по някаква неизвестна причина. Както преди време се превърна в новина това, че се снимал с някакви магнолии. Въобще, откакто новините ги пишат некадърници новините са или Биг Брадъл или за кученца и магнолии.  Ама какво да се прави

Гледам Булгартабак пак са тръгнали с "Контрабандата е вредна за всички". Кампания която се плаща с държавни пари. Ама няма кой да напише нещо по темата, щото лафка си е лафка. А лафка са вестниците, лафка са и цигарите. И са навсякъде.

Абе мъка и това си е.


Категория: Политика
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове: 0
 Гърция е леко в тъча днеска. Чакаме развитие. Истината е че тоя референдум доста неща ще покаже. Включително дали са дорасли гърците и дали са готови да приемат реалността или ще им се налага да го раздават  горди и гладни. А реално СИРИЗА няма какво да направи, ляво правителство с леви идеи, което леше избрано заради безкрайния си популизъм. 

Такива ми ти работи си мисля в тоя слънчев ден Само времето ще покаже тая криза как ще се развие и на каква цена ще се прескочи трапа. 
Категория: Политика
Прочетен: 540 Коментари: 0 Гласове: 0


Великден. Ден в който преди около две хилядолетия са разпнали един човек, който е искал хората да са добри, да се обичат и да си прощават. Кара те да се замислиш малко или много. 

На този ден хората хапват козунак, чупят яйчица и какво ли не. Все хубави работи. За мен обаче това не е религиозен празник. Аз лично не съм фен и на идеята, че хората могат да се връщат от  мъртвите, някак не ми се връзва. За мен това е ден, в който мога да се видя с любимите си хора, да си говорим, за се смея с тях, да месим козунаци и да боядисваме яйца. Навън е пролет. Край на зимата, начало на пролетта. Слънцето си пече, какво повече да иска човек от живота? Честит Великден и на Вас, мои читатели. Радвайте се на живота, никой няма да се радва вместо вас. 
Веселият Тони
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2322 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tonistanchev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 44497
Постинги: 41
Коментари: 8
Гласове: 25
Архив