Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 10:56 - Истерията на българските бесове: Ебола - масова халюцинация или да?
Автор: tonistanchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.10.2014 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Много се говори тези дни за Ебола. Наясно сте обаче, че подобно заболяване не съществува. Подобно на дребната шарка, СПИН-а и настинката, това е просто психосоматично усещане у човек, а не истинска физическа болест. Когато преди няколко години учените в ЦЕРН завъртяха хикс-босона и създадоха първото късче вселена, много неща станаха ясни. Оказа се, че стотиците години медицински прогрес са просто нелепица, създадена от определени хора и изградена на изцяло погрешни принципи.

Знаете ли примерно, че човешкото ДНК е 99% сходно с това на някои маймуни? Знаете! Обаче все пак ви звучи невъзможно, нали? Точно така... Защото е лъжа.

Гледали ли сте филма Конго? Той обяснява всичко! Не съществува ДНК. Това е лъжа на фармацевтичните компании!

Истината е, че подобни "заболявания" са просто масова хипноза. И това е много лесно да се докаже. Имало ли е ебола и СПИН преди да бъде изобретен телевизора? Не мисля! С навлизането на телевизионните предаватели, започва да се облъчва масово населението и да се вкарват подобни подсъзнателни идеи в човешкия ум. Това става посредством специални вълни наречени микровълнови психолъчи.

Едно решение срещу подобно облъчване е да спрете да гледате телевизия, да слушате радио, да използвате компютър и мобилен телефон. Препоръчвам го на всички четящи! Само така ще се избавите от въпросните психолъчи. Не случайно Далай Лама няма телевизор!


Тагове:   хумор,   конспирация,   ДНК,   Ебола,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonistanchev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 44463
Постинги: 41
Коментари: 8
Гласове: 25
Архив